Vi lykkes når du lykkes.

Gresset er grønnere på den andre siden fordi vi gir de beste kandidatene de beste mulighetene.

Skal du lykkes, må du elske det du gjør. Med din faglige kompetanse og erfaring kan du velge å jobbe hvor du vil. Det vet du. Det vet vi.

Vi endrer måten å drive IT rekruttering på. Som vår kandidat er det endelig din tur. Din karriere i IT er viktig. Du skal eie prosessen. Du skal oppdage at gresset er grønnere på den andre siden. Når du vinner, blir de beste selskapene bedre.

Viktigst for deg = viktigst for oss

Vi tar deg på alvor.

Som kandidat hos Endelig-Mandag er du i sentrum for en unik rekrutteringsprosess designet for å realisere ditt fulle potensial. Vår tilnærming er ikke bare om å finne deg en ny jobb; det handler om å skape en vei for din karriereutvikling, hvor dine ambisjoner og personlige mål anerkjennes og prioriteres. Fra inngående kartleggingssamtaler til tilgang til nyskapende jobbmuligheter, her er hva du kan forvente når du blir kontaktet av Endelig-Mandag.

Kartleggingssamtale.

Vår prosess sammen starter med en kartleggingssamtale. Det er her vi dykker dypt for å forstå hvem du er som kandidat og menneske. Hva verdsetter du mest i din karriere? Hva motiverer deg, og hva er essensielt for at du skal lykkes? Dette er spørsmål vi utforsker sammen.

Disse samtalene er en viktig investering for oss, ettersom de avdekker din spesialitet og det som er viktigst for deg. Ved å forstå dine faglige interesser, lønnsforventninger, og utviklingsmål, kan vi bedre ivareta dine behov som kandidat. Vårt mål er å åpne dører til nye muligheter hvor du ikke bare lykkes, men også trives.

Matching

Gjennom avansert teknologi matcher vi dine unike ferdigheter og erfaringer med selskaper som ikke bare utfordrer deg, men også passer dine personlige og profesjonelle ambisjoner, verdier og visjoner.

Oppfølging

Vi tilbyr skreddersydd oppfølging gjennom hele prosessen. Fra forberedelser til intervjuer til rådgivning rundt lønnsforhandlinger, er vårt team og din rekrutterer her for å støtte deg. Vi sørger for at du føler deg trygg, informert, og verdifull på hvert trinn. 

Vi jobber med selskaper som leder an i innovasjon og som tilbyr utmerkede arbeidsforhold. Vårt løfte til deg er å finne en mulighet hvor du ikke bare jobber, men elsker det du gjør – hvor hver dag er en dag du ser frem til.

Det store målet er at du skal digge hverdager ved å finne jobben du elsker!

Høye krav til våre kunder.

Vi jobber med de råeste IT og Tech-selskapene i Norge.

Hos Endelig-Mandag setter vi deg som kandidat først og fremst. Vårt mål er å koble deg til karrieremuligheter innenfor Norges mest innovative og fremadstormende IT- og tech-selskaper. Gjennom en nøye utvelgelsesprosess sikrer vi at våre samarbeidspartnere ikke bare er ledende innen sin bransje, men også deler våre verdier om et inkluderende arbeidsmiljø, langsiktig utvikling av din karriere innen IT, og en sunn balanse mellom arbeid og fritid.

Våre kunder er nøye utvalgte basert på deres evne til å tilby:

Individuelle kompetanseutviklingsprogrammer

Banebrytende teknologi og løsninger

Fokus på teknologi og innovasjon

Sterke verdier og langsiktig visjon

Konkurransedyktige betingelser

Effektiv onboarding

Høy ansatt-trivsel

Work-life balance

Solid økonomi

Lav turnover

 

 

 

Med Endelig-Mandag får du en unik mulighet til å utvikle din karriere hos noen av Norges ledende IT- og teknologiselskaper. Vårt engasjement for din suksess sikrer at vi kun samarbeider med selskaper som kan tilby mer enn bare en jobb – men en vei mot å realisere dine karrieredrømmer. Bli med oss på reisen mot en lysere fremtid i tech-verdenen. La oss sammen finne din drømmejobb hvor du ikke bare vil lykkes, men også trives og vokse.

Kandidater

Senior Software Engineer

Senior Software Engineer

Kandidaten har bred erfaring med en rekke programmeringsspråk og teknologier, inkludert C++, .NET og GitHub Copilot. Han trives å jobbe med algoritmer og matematikk, samt DevOps og design, og dermed ha et overblikk på hele prosessen fra A til Å. Han liker å jobbe med produktet/løsningen, men også ut mot kunde/bruker. Dette er fordi han er særdeles opptatt av at sluttresultatet skal være godt og nyttig

.Net
90%
python
98%
c#
89%
c++
94%
Tech Lead

Tech Lead

Kandidaten er meget sterk ppå aoijgn ivwkejfwo oskdfls kwldjkfll sdkfodfnfnonwf okdmfondfldknfownf

.Net
100%
C#
87%
React
77%
Co Pilot
100%