Noen ord fravår CEO om vårt konsept

Silje Christine Steen, CEO, Endelig-Mandag IT rekruttering snakker om vårt konsept om rekruttering

Hallo muligheter.

Da vi startet Endelig-Mandag i januar 2021, sto vi midt i en pandemi. Verden så litt mørk ut for alle. Det var kanskje super-dristig av oss å tenke å starte opp en ny bedrift og et nytt konsept akkurat på det tidspunktet. Butikkene var ikke åpne. Antibac og ansiktsmasker var allemannseie. I vår søken etter det perfekte konsept, med hjertet på rett plass og hodet skrudd på mot de riktige kanalene, ble Endelig-Mandag født. Og for en reise vi har hatt så langt.
Fokus

Helt fra starten var fokus at vi skulle være annerledes. Vi ville ikke være et rekrutteringsbyrå som blir borte i mengden. Hjertet skulle være med. Vår misjon var å skape det mest innovative produktet innen IT rekruttering. Og tidlig fant vi ut at vårt fokus skulle være å finne de råeste IT teknologene der ute. Til de beste firmaene. Det mener jeg vi har fått til.

Tid

Det har tatt tid. Og det har tatt fokus bort fra de myke verdiene i livet som venner, søvn og sunne måltider. Noen kvelder har vi nesten sovnet med pølsa fra kiosken i hånda. Du skjønner greia her, det er alltid tungt å være grunder og skape nye konsepter. Men det er så verdt det. Nå sitter vi nemlig og klyper oss litt i armen hver dag. For vi har ikke bare klart å starte opp en nytenkende og annerledes bedrift i et brennhett marked, men vi har klart å gjøre det akkurat slik vi så for oss helt i begynnelsen.

Søkelys

Med søkelyset på å finne de beste folkene. Jobbe med de beste firmaene. Fokusere på våre verdier, visjon og hensikt. Alt skapt for å sette våre kandidater i førersetet, slik at de skal lykkes.  Og det er her jeg opplever den største gleden med Endelig-Mandag. Vi har lykkes med å gjøre gode kunder bedre. Våre  kandidater har fått oppleve en annerledes rekrutteringsprosess, og har oppnådd sine mål gjennom våre prosesser.

Å bli størst er ikke vårt mål. For vi brenner for en ting. Det er å være det beste valget for våre kandidater og våre kunder.

Med dette som oppskrift, vet jeg at vi kommer til å endre IT rekruttering fra slik vi kjenner det i dag. 

Gjennom vårt arbeid. Og i samarbeid med deg.

Silje Christine Steen
CEO
Endelig-Mandag

PS. Ta gjerne en titt på hvordan vi tilrettelegger for deg som kandidat hos oss: