Rekruttering

Hallo fremtiden.

I en verden hvor teknologi og AI revolusjonerer rekruttering, står Endelig-Mandag frem som et ledende innovativt rekrutteringsbyrå, dedikert til å utnytte banebrytende teknologier for å forme fremtidens karriereveier. Som selvutnevnte rebeller i bransjen, bryter vi konvensjoner for å tilby unike og fremtidsrettede jobbmuligheter for våre kandidater.

Vi har fokus på:

Fremtidsrettet teknologi i rekruttering:

Hos Endelig-Mandag integrerer vi AI og avanserte teknologier i våre rekrutteringsprosesser, noe som til for kort tid siden virket som ren science fiction. Dette setter oss i stand til å tilby skreddersydde karriereveier og effektivisere jobbsøkeprosessen.

Eierskap til din karriereprosess:

Vi tror på å gi våre kandidater full kontroll og eierskap til deres egen karriereutvikling. Dette unike fokuset sikrer at du er i førersetet når det kommer til valg av din neste jobbmulighet.

Ekspertråd og faglig kompetanse:

Med et team av erfarne spesialister innen rekruttering, tilbyr Endelig-Mandag innsikt og veiledning som kan hjelpe deg å navigere i karrierevalg med tillit. Vår ekspertise er din ressurs for å finne en jobb du elsker.

 

Vi forstår at for å virkelig lykkes, må du finne en rolle som ikke bare matcher dine ferdigheter, men også din lidenskap. Det er her Endelig-Mandag skiller seg ut. Vi tilbyr ikke bare jobber; vi tilbyr karrieremuligheter der du kan vokse, utvikle deg og oppnå dine ambisjoner.

Enten du er aktivt jobbsøkende eller nysgjerrig på hva fremtiden kan bringe, inviterer vi deg til å oppdage hvordan Endelig-Mandag kan hjelpe deg å oppnå dine karrieremål. Utforsk mulighetene som venter ved å ta kontakt med oss i dag.

Forandring.

Hvorfor er vi annerledes?

I en bransje som raskt transformerer takket være fremskritt innen teknologi, skiller Endelig-Mandag seg ut som en pioner blant rekrutteringsbyråer. Ved å integrere avansert AI, maskinlæring og innovative løsninger, omdefinerer vi hvordan talenter og arbeidsgivere møtes. Vår tilnærming er bygget rundt fire kjerneområder som ikke bare setter en ny standard for bransjen men sikrer at du som kandidat står i sentrum av alt vi gjør.

1. Effektivisering av rekrutteringsprosessen

Med mål om å revolusjonere rekruttering, har vi ved hjelp av teknologi redusert tiden brukt på søk og seleksjon drastisk. Tidligere kunne rekrutteringsbyråer bruke opp til 40% av sin tid på dette. Gjennom automatisering, fra innkallinger til samtaler til screening av CV-er, fokuserer vi på det som virkelig teller: menneskelige relasjoner og interaksjoner. Ved å sette en ny standard, sikrer vi at du som kandidat får en fordel.

2. Redusering av partiskhet

I en verden hvor partiskhet fortsatt påvirker ansettelsesbeslutninger, tar Endelig-Mandag grep. Med støtte fra forskning, inkludert studier fra McKinsey Global Institute, adresserer vi problemet med ubevisst skjevhet gjennom objektiv screening av kandidater. Vår AI-teknologi vurderer hver kandidat basert på meritter, erfaring, og personlighet, fri for fordommer knyttet til alder, kjønn, eller etnisitet. Resultatet? En mer mangfoldig og inkluderende arbeidsplass.

3. Forbedring av kandidatopplevelsen

Som Norges første rekrutteringsbyrå som implementerer AI-drevne intervjuer, tilbyr vi en unik og rettferdig prosess for alle kandidater. Tilgjengelig 24/7, tillater dette systemet deg å gjennomføre intervjuer på dine premisser, basert på Big 5-personlighetstesten. Vi legger vekt på dine behov og ønsker, optimaliserer rekrutteringsprosessen for deg.

4. Heving av kvalitet i ansettelser

Vårt engasjement for forbedring gjennomsyrer hele rekrutteringsprosessen. Vi er ikke bare ute etter å fylle en stilling; vi ønsker å hjelpe deg med å finne en karriere. Med en lidenskap for å koble dyktige teknologer og IT-profesjonelle med ledende selskaper i Norge, løfter vi kvaliteten på hver ansettelse.

 

 Endelig-Mandag er mer enn et rekrutteringsbyrå; vi er din partner i karriereutvikling. Gjennom innovasjon, fokus på kandidatopplevelsen, innsats for å eliminere partiskhet, og forpliktelse til kvalitet, definerer vi hva det betyr å være en del av fremtidens arbeidskraft. Oppdag forskjellen selv og ta det neste steget i din karriere med oss.

 

Fokus.

Hallo kvalitet.

Hos Endelig-Mandag er du som kandidat vår høyeste prioritet. For å sikre at vi kun samarbeider med de beste og mest pålitelige selskapene i bransjen, har vi implementert et nøye utvalgt sett med standarder som alle våre kunder må møte. Dette sikrer at vi ikke bare tilbyr jobbmuligheter, men karriereveier som er både givende og bærekraftige.

Solid økonomisk grunnlag:

Vi samarbeider med selskaper som kan demonstrere robust økonomisk helse, noe som er avgjørende for langsiktig suksess og stabilitet i din karriere.

Teknologisk fremdrift og innovasjon:

Våre kunder er ledende innen bruk av spennende teknologier og innovative løsninger. Dette sikrer at du som kandidat får arbeide med fremtidsrettede prosjekter som virkelig gjør en forskjell.

Sterke verdier og visjoner:

Som kunda av Endelig-Mandag  må selskaper ha gode verdier, en klar og langsiktig visjon, samt effektive Employer Branding-strategier. Dette reflekterer et miljø hvor du kan vokse og trives.

Inkluderende og støttende arbeidskultur:

Vi krever at våre kunder tilbyr et arbeidsmiljø som fremmer høy trivsel, inkludering, og et sterkt fokus på work-life balance.

Effektiv onboarding og lav turnover:

Selskapene skal være dyktige på integrasjon av nye medarbeidere og vise til en lav turnover, tegn på et sunt og engasjerende arbeidsmiljø.

Individuelle kompetanseutviklingsprogrammer:

Et nøkkelkrav er at våre kunder tilbyr tilpassede programmer for kompetanseutvikling, slik at du kan fortsette å vokse faglig.

Ledende produkter og tjenester:

Samarbeidspartnerne våre er markedsledere som tilbyr toppmoderne produkter og tjenester, som plasserer deg i hjertet av innovasjon.

Gode forsikrings- og pensjonsavtaler:

Vi sikrer at våre kunder tilbyr attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, som bidrar til trygghet i din karriere og personlige liv.

Muligheter for medeierskap:

For å forsterke følelsen av tilhørighet og engasjement, prioriterer vi selskaper som tilbyr muligheter for medeierskap.

Gjennom vårt engasjement for å samarbeide med selskaper som møter disse høye standardene, sikrer Endelig-Mandag at dine karrieremuligheter er ikke bare jobber, men veier til personlig og profesjonell vekst. Oppdag hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din neste utfordring i et miljø som verdsetter din kompetanse og velvære. Velkommen til en verden av kvalitetsdrevne karrieremuligheter med Endelig-Mandag.