Noen ord fra vår IT rekrutteringsspesialist

Endelig er det din tur!

IT bransjen opplever en stadig hardere kamp om de beste teknologene.
Det ser jeg som en fordel for deg som kandidat.
Derfor er også vår hensikt : Vi gir deg muligheter»
Muligheter er et meget positivt ladet ord for meg. Det kan være at du også opplever at gresset er grønnere på den andre siden, akkurat som jeg påstår. Det er forresten min favoritt-påstand.
For endelig skal vi la det bli din tur. Du skal få en partner i ditt hjørne slik at du skal få de mulighetene kun de beste teknologene får.

For det er ingen automatikk i at gresset er grønnere på den andre siden. Men det kan fort blir en meget bra mulighet for deg om du matcher med hva som er viktigst for deg, hva selskapet som vil ansette deg tilbyr, og hva de vil du skal gjøre.
Jeg mener at for å lykkes må man begynne med det viktigste, nemlig deg! For det er faktisk du som avgjør om gresset er grønnere på den andre siden.

Vår oppgave skal aldri være å selge inn en ny stilling. Vår oppgave er å sette deg først, og det er alltid du som eier din egen prosess. Vi skal være en samarbeidspartner for deg.
Ved hjelp av helt ny teknologi, avklarer vi hvor godt du matcher inn til de eksklusive selskapene vi har valgt å jobbe med.
Og selv om teknologi kan brukes til å finne hvem som helst, skal vi med vår kartleggingssamtale avdekke hvem du er bak din CV, hva som motiverer deg, hva som gjør at du lykkes og hva som er viktigst for deg. Alle våre kunder blir grundig intervjuet før vi velger å samarbeide med dem, nettopp i den hensikt å trygge deg som kandidat på best mulig måte.

For det er nå du vinner. Og da blir våre kunder blir bedre.

Egil Thengs,
Head of Recruitment,
Endelig-Mandag