Bli medeier i Norges beste arbeidsplass

Hvem erbspoke?

Endelig-Mandag og Bspoke

bspoke er et IT-konsulentselskap bestående av konsulenter med allsidig bakgrunn fra teknologibransjen. Deres ekspertise omfatter noen av bransjens mest erfarne teknologer, som sammen med en gruppe unge talenter skaper et dynamisk miljø preget av høy kompetanse. Sammen tilbyr de et bredt spekter av teknologiske tjenester.

bspoke legger stor vekt på å gi sine ansatte de byggeklossene de trenger for å være de beste konsulentene for deres samarbeidspartnere. Dette gjør de ved å blant annet tilby sosiale arrangementer, budsjetter for faglig utvikling, utstyr etter behov, samt gadget budsjett for å kunne holde seg oppdatert på den nyeste teknologien. 

bspoke er et sted der alle er velkomne, akkurat slik de er. Et sted der ulike individer samles, inspirerer hverandre og skaper en herlig synergi. De mener at mangfold av unike mennesker beriker deres felleskap, både med faglig ekspertise og personlige perspektiver. I deres øyne er det nettopp disse forskjellene som smir bspoke sammen til noe bedre og sterkere.

Hvorfor jobbe hos bspoke?

  • bspoke har noen av bransjens mest erfarne teknologer som sammen med unge og nyutdannede utgjør et oppdatert miljø med høy kompetanse.
  • bspoke sørger for at du har de systemene du trenger for å skape effektivitet og vekst.
  • bspoke vet at IT-eksperter er svært verdifulle og tar derfor godt vare på dem.
  • bspoke legger til rette for hver enkelts utvikling, faglige påfyll og medvirkning i eget arbeid.
  • bspokes IT-konsulenter trives i jobben og gjør derfor også en god jobb for kundene våre.
Bspoke og Endelig-mandag rekrutteringsbyrå

bspokes verdier

Inkluderende

bspoke tror på et inkluderende felleskap, med respekt og aksept for ulike mennesker. De hjelper, inspirerer og heier hverandre frem i karrieren og hverdagen. Som medmennesker byr de på oss selv, og bryr oss om hverandre. Det er viktig for dem at de ansatte har en stemme og påvirkningskraft i firmaet. Alle ansatte er med på å bidra og forme retningen til firmaet, og har muligheten til å påvirke firmastrategien. Alle skal bli hørt og sett, men alle skal også høre og se. 

Raus

bspoke er en raus bedrift, som behandler sine ansatte med tillit og respekt. Her gir de rom for at folk kan være seg selv og ser verdien av mangfold på arbeidsplassen. De stiller opp og støtter hverandre, med respekt for hverandres meninger og tid. Det tilrettelegges for at deres ansatte skal trives på jobb og ha en god balanse mellom jobb og fritid. Gjennom raushet skaper de et inkluderende og romslig miljø, som gir tillit og respekt til sine ansatte og kunder. 

Levende

bspoke er en levende organisasjon, som stadig tilpasser og utvikler seg, på søken etter å bli bedre. For å lykkes i en bransje med teknologiske fremskritt, er fleksibilitet, utvikling og tilpasningsdyktighet helt nødvendig. bspoke skal som personer og selskap tørre og være nytenkende og fremoverlente i sin tilnærming. Samtidig skal de være modige nok til å utvikle seg som personer, sammen med kundene og oppdragene sine. 

Helhjertet

bspoke går inn i alle situasjoner og oppdrag helhjertet, med stort engasjement og glimt i øyet. Kompetanse er det som driver dem, så de oppsøker aktivt ny kunnskap og ser etter forbedringspunkter. De skal hele tiden være en god leverandør til sine kunder, samtidig som deres ansatte får jobbe med motiverende og engasjerende prosjekter. De er åpne og ærlige, både internt og eksternt, og forventer det samme tilbake. 

Vil du høre mer om mulighetene hos Bspoke?

Vi ser frem til å høre fra deg!

icon Endelig-Mandag