Conscia er stedet der du får realisert ditt fulle potensiale.

Norges største og beste Cisco-fagmiljø.

Gir deg rå teknologi, komplekse utfordringer og enkle løsninger.

Conscia leverer kvalitet som ingen andre i bransjen gjør.

I Conscia jobber ledelsen for deg – ikke motsatt.

Ledige stillinger nederst

Nettverk

En sikker infrastruktur er essensielt for din organisasjon. Du trenger et nettverk som støtter forretningen, men som også er en forretningsdriver og leverer merverdi til dine kunder og brukere. Der kommer Conscia inn!

Sikkerhet

Du anskaffer sikkerhetsløsninger – ikke for løsningene sin del, men for å sikre verdiene og kjernevirksomheten til din organisasjon. Vi har alltid levert sikker infrastruktur – sikkerhet er integrert i alt vi gjør.

Datasenter & Cloud

Du har behov for sikre, stabile og skalerbare datasentre, enten det er on-premise, i skyen, eller en hybrid løsning. Vi har lang erfaring med å bygge moderne og skalerbare datasentre som møter dine behov.

Conscia er Cisco Gullpartner, Palo Alto Diamond Innovator og VMware Principal partner og leverer til kunder over hele landet. Samtidig er de en del av et «Network of Knowledge», bestående av mer enn 1000 ansatte over hele Europa, med kontorer i Sverige, Danmark, Slovenia, Tyskland og Nederland. Conscia-gruppen har leveransekraft på prosjekter og løsninger til kunder med regionskontorer i Europa og USA.

Nå er det din tur!

Conscia er stedet der du får realisert ditt fulle potensiale. Vi er drevet av en endeløs nysgjerrighet for teknologi, menneskelig atferd, komplekse utfordringer og enkle løsninger, og vi er forpliktet til å lære for livet.

Vil du høre mer om mulighetene hos Conscia?

Vi ser frem til å høre fra deg!

icon Endelig-Mandag