- en totalleverandør innen netthandel.

Geta

Vil du være med å skape fremtiden for handel?

Total-leverandør  digital handel

Geta har jobbet med digitalisering av varehandel siden 2010 og er nå over 100 ansatte fordelt på 6 kontorer i Europa og USA. Vi får jobbe med noen av de største aktørene og merkevarene innen varehandelen – i Norge og internasjonalt.

Sterke fagmiljøer

 

Med deres verdier LÆRE, YTE og DELE i bunn, jobber Geta med flere av Norges største merkevarer, samt flere store internasjonale merkevarer. De har bygget opp sterke fagmiljøer innenfor flere områder: strategisk rådgiving, UX og design, digital markedsføring, analyse, teknologi og innovasjon. 

Utvikling og kompetanse-heving

Getas suksess er basert på at de jobber med kontinuerlig kompetansebygging, samt gode rutiner for framdrift og kvalitetssikring i alle ledd av organisasjonen.​

De beste løsningene på markedet

Som platinum-partner på Inriver, GoldPartner på Optimizely og med Omnium og Occtoo, jobber Geta i tverrfaglige team som hjelper kundene med å skape helhetlige plattformer for digital og fysisk handel.

«Folk som kommer til oss, gjør det fordi de kanskje ikke får nok spennende e-handelsprosjekter (det har vi), eller vil jobbe med andre de virkelig kan strekke seg etter (det har vi også).» 
– Geta

Vil du høre mer om mulighetene hos Geta?

Vi ser frem til å høre fra deg!

icon Endelig-Mandag