Er vi Norges råeste rekrutteringsselskap?

Vi har spurt ChatGPT og vår AI for å gi dere svar

Hvorfor velge et rekrutteringsbyrå?

 
  1. Ekspertise og erfaring: Rekrutteringsselskaper har ofte spesialisert seg på å finne kandidater til bestemte stillinger eller bransjer, og har derfor stor erfaring med å finne de beste kandidatene.
  2. Tidsbesparelse: Å finne riktig kandidat kan være en tidkrevende prosess, spesielt hvis man ikke har erfaring med rekruttering. Ved å bruke et rekrutteringsselskap kan man spare tid og fokusere på andre viktige oppgaver.

  3. Redusert risiko: En god rekrutteringsprosess vil redusere risikoen for å ansette feil person. Rekrutteringsselskaper gjennomfører grundige bakgrunnssjekker og intervjuer for å sikre at kandidaten har de nødvendige kvalifikasjonene og egenskapene.

  4. Tilgang til et bredere nettverk: Rekrutteringsselskaper har ofte et bredere nettverk enn bedrifter selv, og kan derfor finne kandidater som ikke er tilgjengelige gjennom tradisjonelle jobbannonser.

  5. Konfidensialitet: Rekrutteringsselskaper kan også være nyttig når det gjelder å holde rekrutteringsprosessen konfidensiell. Dette kan være viktig hvis man ønsker å erstatte en nåværende ansatt eller ansette til en følsom stilling.

Hvorfor velge Endelig-Mandag?

Endelig-Mandag er Norges fremste rekrutteringsselskap ved bruk av AI

Vår AI hjelper oss med å finne bedre kandidater med rett erfaring og kompetanse.

Denne prisvinnende teknologien er fleksibel, innovativ og tilbyr helt transparente prosesser og gir økt kvalitet på de kandidater som blir presentert. Vår AI finner kandidater på de fleste digitale plattformer, som eksempelvis Linkedin, Github, Google, Facebook og andre sosiale mediaplattformer. Vi er alene om å bruke alle digitale flater for å finne rett kandidat til dere.

Vårt konkurransefortrinn med helt overlegen teknologi og en mer effektiv og kvalitetssikker måte å drive rekruttering på, gjør at vi lykkes.

Våre teknologiske løsninger er vi alene om i markedet. Selv med dette konkurransefortrinnet har vi fokus på den viktigste verdien: mennesket. Vår prisvinnende teknologi gir våre kunder en fordel. Vi vet hvem som matcher inn faglig til deres selskap.

Endelig-Mandag IT rekruttering kan hjelpe bedrifter med å finne og ansette de beste IT-kandidatene for stillinger som programvareutviklere, systemutviklere, nettverks- og infrastrukturarkitekter, databasedesignere og lignende.

Ved å bruke tjenestene til Endelig-Mandag IT rekruttering kan bedrifter spare tid og ressurser på å finne de beste kandidatene, samtidig som de får tilgang til et bredt nettverk av IT-talenter og ekspertise. Rekrutteringsselskaper som Endelig-Mandag IT rekruttering kan også hjelpe til med å sikre at bedriftene ansetter de beste kandidatene, med en grundig screening- og intervju-prosess som kan inkludere teknisk testing, bakgrunnsundersøkelser og referansesjekker.

Hva koster det å bruke Endelig-Mandag?

Vi jobber alltid etter No Cure – No Pay

Dette er en avtaleform mellom en bedrift og et rekrutteringsselskap hvor betalingen kun skjer dersom rekrutteringsselskapet lykkes i å finne en passende kandidat til stillingen. Hvis rekrutteringsselskapet ikke finner en passende kandidat, betaler bedriften ingenting.

Denne avtaleformen er ofte brukt innen rekrutteringsbransjen. Det gir bedriften en viss grad av sikkerhet, siden de kun betaler for resultatene av rekrutteringsprosessen og ikke for innsatsen som blir gjort.

No cure – no pay-rekruttering kan være et alternativ for bedrifter som har en begrenset rekrutteringsbudsjett, eller som ønsker å minimere risikoen for å bruke penger på en rekrutteringsprosess som kanskje ikke gir ønsket resultat. For rekrutteringsselskapene gir det også en sterk motivasjon for å finne den beste kandidaten, da de kun får betalt hvis de lykkes i å fylle stillingen.

Hva er vår ekspertise?

Vi har levert flere .Net-utviklere, Java-Utviklere, Front og Backend-Utviklere, Virksomhetsarkitekter, Cloud-arkitekter, CRO og SEO-Spesialister, UX-Lead/Designere og ellers alle andre domener innenfor IT/TECH.

Våre kunder ser på oss som en trygg og solid IT leverandør. Vi har vellykkede IT rekrutteringer bestående av IT spesialister som er med på å gjøre gode selskaper enda bedre.

Leveringsgaranti

Vår leveringsgaranti på rekruttering  garanterer at vi leverer en passende kandidat til en stilling innen en avtalt tidsramme. Hvis Endelig-Mandag ikke klarer å levere en passende kandidat innen tidsrammen, vil bedriften vil bedriften ikke ha noen utgifter som er gjort i søket etter egnet kandidat.

Rekrutteringsgaranti

Vår rekrutteringsgaranti er en avtale mellom deres selskap og Endelig-Mandag der vi garanterer at den kandidaten vi har rekruttert vil fungere godt i stillingen og bli værende hos bedriften i minimum 6 mnd. Hvis kandidaten slutter eller ikke fungerer tilfredsstillende innenfor garantiperioden, vil Endelig-Mandag tilby bedriften å rekruttere en ny kandidat uten noen ekstra kostnader for dere som kunder.

Vi tilbyr dette som en ekstra trygghet for våre kunder som skal ansette nye teknologer. 

Rekrutteringsgaranti kan være nyttig for bedrifter som ønsker å minimere risikoen for å ansette feil person eller for personer som ikke vil passe inn i bedriftskulturen.  

Hvem er vi?

Vi har over 20 års erfaring innen rekruttering og er sertifisert etter DNV-GL standarden. Vi har også jobbet med  konseptutvkling, ledelse og branding-strategier.

Vi som jobber i Endelig-Mandag har jobbet med noen av Norges fremste Tech og IT -selskap.

På lik linje med IT bransjen som helhet er det viktig for oss å holde oss oppdatert på ny teknologi og innovasjon.

Endelig-Mandag er aktiv i Oda-nettverket, vi blogger jevnlig om teknologi og muligheter, vi har podcast med kandidater og kunder. Vi har også tett tilknytning til andre rekrutteringsbyrå, og har jevnlig fagdager der vi gjør hverandre bedre.

Internt søker vi alltid etter ny kunnskap for å kunne være oppdatert på nye trender og ny teknologi i markedet. Vi deltar gjerne på messer, kurs og web-seminarer.

Vil dere lykkes med rekruttering?

Vi har som sagt brukt AI og ChatGPT for å finne svar til dere, ikke fordi vi ikke kan svarene selv, men det er veldig gøy! Prøv selv!