Bli med oss og gjør verden til et bedre hjem!

Virksomheter:

Saint-Gobain er blant verdens ledende selskap innen produksjon av byggevarer.

Hvorfor velge Saint-Gobain?

Godt arbeidsmiljø og stort mangfold

I den årlige medarbeiderundersøkelsen ser vi at trivselen og engasjementet hos oss er høyt. Hele 92 % gir tilbakemelding om at de er stolte av å jobbe i Saint-Gobain Distribution Norway.Vi mener at mangfold bidrar til godt arbeidsmiljø. Vi har ansatte fra ulike nasjonaliteter med ulik bakgrunn, utdannelse og alder. Vi jobber spesielt med å øke kvinneandelen i bedriften. I vårt Shared Service Center er denne ca 50%, mens den er noe lavere i de enkelte selskapene.

Ansattfordeler

Som en del av Saint-Gobain Distribution Norway kan du kjøpe produkter som de enkelte selskapene selger til gunstige priser.Hvert år tilbyr vår eier kjøp av aksjeandeler i Saint-Gobain SA til rabatterte priser.Vi har gode pensjons og forsikringsordninger med blant annet egen Helseforsikring for våre ansatte. Vi har flere aktive ansattgrupper som for eksempel bedriftsidrettslag og friluftsgruppe.

Utvikling og karrieremuligheter

Våre ansattes kompetanse er en av våre viktigste ressurser og konkurransefortrinn. Vi er opptatt av utvikling og gjennom våre egne Akademier tilbyr vi en rekke kurs og utviklingsprogrammer. Dersom du ønsker nye utfordringer, vil du ha mulighet for å finne andre jobber i selskapene i konsernet.

Trygg jobb i et selskap med solide resultater over mange år

Konsernet total og de enkelte selskapene leverer gode resultater og har en solid eier i det verdensomspennende konsernet Saint-Gobain.

Om Saint-Gobain

Konsernet Saint-Gobain Distribution Norway er en av Norges største arbeidsplasser og vi er stolte av å være en komplett leverandør innen byggevarer og teknisk handel. Vi har ambisjon om å være best på kundeservice, tilby de de beste produktene og løsningene i markedet samt ha bransjens beste logistikk. For å klare dette må vi ha engasjerte og kompetente medarbeidere i alle ledd. 

 

For oss er fokus på bærekraft en selvfølge i alt vi gjør.

Ledige stillinger

Vil du høre mer om mulighetene hos Saint-Gobain?

Vi ser frem til å høre fra deg!

icon Endelig-Mandag