Vi blogger om Teknologi Rekruttering IT AI Innovasjon

3 år som rebeller og pionerer!

Endelig-Mandag It rekruttering

Del dette blogginnlegget

I dag er en spesiell dag for oss i Endelig-Mandag: Vi feirer 3 år siden vi begynte å realisere drømmen om å skape en virksomhet som er tro mot våre kjerneverdier og vår lidenskap for å gjøre en positiv forskjell. Vårt oppdrag har vært å revolusjonere rekrutteringsbransjen med innovasjon og integritet.

Starten vår under en global pandemi presenterte utvilsomt utfordringer, men disse tidlige erfaringene styrket vår tro og vår besluttsomhet. Vi har alltid vært guidet av vår visjon om å forbedre kandidatreisen og å hjelpe våre kunder å vokse.

I en verden der profitt ofte kommer først, har vi valgt å prioritere ærlighet, integritet og en klar stemme for positiv endring. Vi tror fast at ekte suksess måles både i vår påvirkning på menneskene vi jobber med og de langvarige forholdene vi bygger.

Hver utfordring har gitt verdifulle leksjoner og styrket vår kapasitet til å møte fremtidige hindringer med optimisme. Vår forpliktelse til våre verdier og innovasjon har kontinuerlig inspirert både vårt team og våre samarbeidspartnere til å strekke seg mot nye høyder.

Vår takknemlighet går til alle de fantastiske menneskene som har inspirert og støttet oss på denne reisen – våre kandidater, kunder, partnere og vårt fantastiske team. Alle har vært essensielle i å forme vår felles fremtid og dele vår visjon om å skape meningsfulle forandringer.

Vi feirer denne milepælen med stor takknemlighet og enda større optimisme for fremtiden. Vi ser frem til å fortsette å utfordre normene og å drive rekrutteringsindustrien mot en mer kandidatstyrt tilnærming.

Takk for dere som er med oss på denne reisen. La oss heve glassene for innovasjon, suksess og mange flere år med positive forandringer! 🥂

Abonner på vårt nyhetsbrev

Utforsk mer

Endelig-Mandag It rekruttering
Blogg

3 år som rebeller og pionerer!

I dag er en spesiell dag for oss i Endelig-Mandag: Vi feirer 3 år siden vi begynte å realisere drømmen om å skape en virksomhet

Vil du se hvordan vi endrer rekruttering?

Olav Brunborgs vei 4-6
1396 Billingstad

© Endelig-Mandag | Alle rettigheter forbeholdt | Personvern