Vi blogger om Teknologi Rekruttering IT AI Innovasjon

IT-rekruttering Oslo, Bergen og Stavanger

IT rekruttering av IT spesialister Endelig-Mandag

Del dette blogginnlegget

Våre kunder i Oslo, Trondheim og Stavanger gir oss tilbakemelding om det samme, konkurransen om de beste IT-hodene er beinhard.
Det er liten tvil om at etterspørselen etter IT-kompetanse er høyere enn noen gang.
I rekrutteringsarbeidet til oss i Endelig-Mandag har vi fokus på å komme i dialog med «passive kandidater».
Passive kandidater er mennesker som allerede har en jobb, og som ikke aktivt er på utkikk etter en annen rolle. Men de kan være åpne for nye muligheter om det hvis det rette dukker opp. I følge en spørreundersøkelse fra LinkedIn i Norden, svarte 71% at de er interessert i å høre om nye jobbmuligheter, men kun 5% av IT-spesialister søker jobb.
Endelig-Mandag benytter seg av AI som IT-verktøy for å attrahere nettopp disse passive IT-spesialistene som ikke søker jobb. Det gir våre kunder en klar fordel i å rekruttere IT-spesialister, IT-utviklere og IT-teknologer.

Passive kandidater er attraktive fordi de allerede har suksess, de har de riktige kvalifikasjonene og de blir sett på som en «god ansatt». Hvordan når vi ut til dem på en god måte?

Dere trenger folk i dag – men vi i Endelig-Mandag tenker langsiktig

I Endelig-Mandag tenker vi langsiktig om absolutt alt. Vi snur oss raskt (selvsagt!), men de langsiktige behovene til kundene, organisasjonen og menneskene kommer alltid først. De beste arbeidsplassene er de som investerer i kvaliteten på folka de får inn. Til syvende og sist er disse menneskene selskapets drivkraft. Så, for å lykkes med IT-rekruttering tror vi i Endelig-Mandag på:

1. Fortsette med en kompromissløs, høy faglig standard

Vår oppgave er ikke bare å flytte en kandidat fra A- B, vi skal være med å flytte selskaper og organisasjoner fra A-B.
Vi har fokus på å matche kandidater og presentere kandidater til våre kunder som er en match: faglig, har rett akademisk bakgrunn, har verdier som gjenspeiler våre kunders Employer Branding strategier og som vi vet har kunnskap og erfaring som vil bidra til at dere som kunde blir bedre.
Vi vet hvor lista ligger og vi nøyer oss ikke med mindre. Og vi er åpne om at vi ønsker kandidater med kompetanse, besluttsomhet og potensial. Vi skal finne kandidater som tenker like langsiktig som oss. På den måten er vi nøyaktige ovenfor kandidater og kunder at vi har fokus på å matche kandidater til kunder, ikke presentere kandidater som ikke har rett forutsetning for å lykkes hos dere.

2. Vi er kandidatstyrt

Til alle kandidater vi er i dialog med starter vi alltid med fokuset:
«What`s in it for you»
Vi vet at IT-kandidater er meget etterspurt, men vi skal aldri være «headhuntere» vi skal bruke AI-teknologi, kartlegging samtaler og bli kjent med kandidatens verdier, ønsker og behov, slik vi våre kandidater er trygge på at ditt selskap er et sted hvor kandidat vet hun/han vil lykkes.
På denne måten blir våre kandidater godt kjent med hva våre kunder står for, hvordan dere jobber og hva deres verdier som selskap er.
Vår erfaring er at våre kandidater som vi presenterer til våre kunder med denne inngående kunnskapen om hvem dere er og hva dere står for gjør at dere får mer motiverte kandidater som vet de skal være med å gjøre en forskjell for dere som kunde.

3. Vår erfaring
Enten dere søker etter IT-utviklere, IT-teknologer, IT-prosjektledere eller IT-arkitekter vil dere oppleve at vi i Endelig-Mandag er fagspesialister på å attrahere passive jobbsøkere.Vi har flere vellykkede IT-rekrutteringer bestående av IT-spesialister innen IT-fagfeltene og IT-utviklingsspråk som: .NET, React, Flutter, JavaScript, HTML5, C#, C++, Angular, Java, samt også IT-teknisk arkitektur, løsningsarkitekter og digitale forretningsutviklere.

4. Vår prisvinnende AI

Hva er egentlig forskjellen på Endelig-Mandag og andre IT-rekrutteringsselskaper?
Av flere forskjeller vil vi fremheve vår bruk av teknologi.
Ved å bruke AI i screening av kandidater med hjelp av nøkkelord og spesifikke søkeord, vil vi få en liste over kvalifiserte kandidater i form av en kandidat-rangering. Denne prosessen gjør at vi når aktuelle kandidater raskere, med høyere kvalitet og med rett ønsket kompetanse og erfaring. Ved å bruke teknologi, ivaretar vi hver enkelt kandidat på en effektivt og kvalitativ måte. Ingen faller igjennom, det vil si at alle som vi har i prosess, vil få muligheten til enhver tid til å se «live» hvor langt vi er i prosessen. Med vår AI forkorter vi gjennomgangen av CV, planlegging av intervjuer og resultatet er en bedre ansettelsesprosess der kandidaten vil bli fulgt tettere opp.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Utforsk mer

Vil du se hvordan vi endrer rekruttering?

Olav Brunborgs vei 4-6
1396 Billingstad

© Endelig-Mandag | Alle rettigheter forbeholdt | Personvern