Vi blogger om Teknologi Rekruttering IT AI Innovasjon

Teknologi endrer ikke bare bransjer, men hvordan bransjer lykkes.

Endelig-Mandag Rekruttering

Del dette blogginnlegget

I en verden der innovasjon og teknologi omformer hvert aspekt av næringslivet, står Endelig-Mandag i forkant som et rekrutteringsbyrå dedikert til å revolusjonere bransjen. Vår suksess består av evnen til å utfordre etablerte sannheter og omfavne fremtidens muligheter. Som pionerer innen rekrutteringsfeltet, skiller vi oss ut ved å integrere prisvinnende kunstig intelligens (AI) i alle våre prosesser.
Denne innovative tilnærmingen optimerer ikke bare effektiviteten og presisjonen i våre rekrutteringsstrategier, men garanterer også en fremtidsrettet løsning for våre kunder.
Den tradisjonelle rekrutteringsmetoden gjennomgår radikale endringer, og det er avgjørende å tenke nytt og annerledes. men det er ikke bare innen rekruttering at teknologi endrer måten å lykkes, i dette innlegget deler vi våre tanker hvor viktig det er
å omfavne teknologi og utfordre tanken: «Slik har vi alltid gjort det.»

Vinner og taper i en tid med store endringer
Tidligere var uttrykket «business as usual» synonymt med suksess.
Men i dag er dette konseptet dødt eller døende. I vår raskt utviklende verden, hvor alt er sammenkoblet, produkter og tjenester nærmer seg perfeksjon og hvor produkter blir stadig mer lik hverandre er «godt nok» ikke lenger akseptabelt.

Endringens tornado
Vi befinner oss i sentrum av en rasende tornado av endringer, drevet av digitalisering, mobilisering, forsterkning, disintermediering og automatisering. Det som en gang ble sett på som science fiction, er nå virkelighet. Selvstyrte biler og datamaskiner som kan lære og tenke  selv er ikke lenger fantasifigurer. Måten vi jobber på og ferdighetene vi trenger endres i et enestående tempo.

Å vinne og tape skjer raskere enn noensinne
Innsatsen er høyere, og spillet går fortere. Å vinne eller tape skjer nå raskere enn noensinne. Så hvordan vil du respondere? Hvordan vil du oppdage nye muligheter i en av de mest transformerende periodene i menneskehetens historie? Driver du endringer, eller blir du drevet av dem? Forstyrrelser har blitt den nye normalen, og eksponentiell endring er dagens mantra.

Den intelligente verden
Alt som pleide å være «dumt» og avkoblet er nå koblet til nettverk og intelligent. Biler, byer, havner, gårder og til og med kroppene våre er utstyrt med sensorer og kommuniserer med hverandre. Disse game-changerne er kombinatoriske, forsterker hverandre og skaper en perfekt storm av endringer. Kvantecomputerdrift gir drivstoff til Big Data, IoT gir drivstoff til kunstig intelligens og dyp læring, som igjen gir drivstoff til robotikk. Det vil ikke være mulig å reversere teknologi, men vinneren i det nye markedet utnytter potensiale som teknologi gir.
Fremtiden er at teknologi og mennesker jobber sammen hvor det som kan bli automatisert blir det for å skape enda bedre tjenester og produkter.
De som ikke blir datadrevet og automatiserer prosesser, vil fort oppleve at konkurrenter beveger seg mye fortere enn dem selv og man taper både markedskraft og muligheter.
Teknologiske fremskritt har for menneskeheten vært umulig å reversere, derfor er det viktigere enn noen gang å omfavne de teknologiene som både er og kommer.

Verdien av menneskelige egenskaper
Men alt som ikke kan digitaliseres eller automatiseres vil bli ekstremt verdifullt. Menneskelige egenskaper som kreativitet, fantasi, intuisjon, følelser og etikk vil bli enda viktigere i fremtiden. Maskiner kan simulere, men de kan ikke være.
AI, roboter og programvare vil gjøre noe av arbeidet vårt, men dette vil tillate oss å fokusere på ting som ikke kan automatiseres.
Verdien som vi har som mennesker øker i takt med at vi får flere og bedre teknologiske tjenester og produkter.
For oss i Endelig-Mandag handler det om å bruke AI for å kunne være mer menneskelig i prosessen med våre kandidater.
Vi skal med teknologi i prosesser sette en helt ny standard for hva å jobbe kandidatfokusert er.
Som rekrutteringsselskap skal vi tilrettelegge for at hver en enkel kandidat opplever at ved vår bruk av teknologi gjør at prosessen heves i kvalitet.
Dette skal komme til gode for både kandidat og kunde og gjør at vi etterlever får visjon:
Vi gjør gode selskaper bedre

Endringene med teknologi
For å virkelig omfavne endring, må vi engasjere oss med det som kan skje, ikke bare med det som er. Vi må fordype oss i den umiddelbare fremtiden, fem til syv år frem i tid. Vi må gå utover teknologi og data for å nå menneskelig innsikt og visdom.
Teknologi representerer hvordan endringer skjer, men menneskene representerer hvorfor.
Fremtiden handler om helhetlige forretningsmodeller, komplette transformasjoner og nye økosystemer.

Menneskeheten og fremtiden
Det er menneskeheten som skaper sann og varig verdi.
Vi vil engasjere oss med og kjøpe ting på grunn av opplevelsene de gir og deres transformasjonskraft.
Fremtiden skjer ikke bare – vi skaper fremtiden! Den nye måten å jobbe på er å omfavne teknologi, men ikke å bli den.
Fremtiden ligger i teknologi, men den større fremtiden ligger i utnytte den til vårt felles gode.

Konklusjon
La oss omfavne endringen som former vår verden og våre liv. Fremtiden er lys, fylt av muligheter og innovasjoner. Det er en tid for å være optimistisk, for å være kreativ og for å være menneskelig. Fremtiden er vår å forme, og kraften til endring ligger i våre hender.
Ønsker du å høre mer om hvordan vi i Endelig-Mandag endrer en hel bransje med teknologi ser vi frem til å vise deg hvordan vi skaper suksess.
Vi skal være en pioner og rebell som skal skape fremtidsrettet rekrutteringsløsninger for våre kunder.
Våre teknologiske løsninger er vi alene om i markedet. Selv med dette konkurransefortrinnet har vi fokus på den viktigste verdien: mennesket.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Utforsk mer

Vil du se hvordan vi endrer rekruttering?

Olav Brunborgs vei 4-6
1396 Billingstad

© Endelig-Mandag | Alle rettigheter forbeholdt | Personvern