Vi blogger om Teknologi Rekruttering IT AI Innovasjon

Viktigst for deg = viktigst for oss

Endelig-Mandag rekrutteringsbyrå.

Del dette blogginnlegget

Stort sett alle rekrutteringsselskaper sier de er kandidatstyrt.
Utfordringen er at produktet rekruttering stort sett er likt hos alle rekrutteringsselskap, og det er nesten umulig å skille hvordan de ivaretar kandidater i prosess.

Vårt mantra er: Hva som er viktigst for deg – er viktigst for oss.

Dette mantraet styrer hvordan vi jobber for hver enkelt kandidat. Dette er også grunnen til at vi etablerte Endelig-Mandag.

Målet var å fornye hva det å være kandidatstyrt egentlig betyr. Idag er ikke det bare et mål, det er slik vi jobber hver dag!

Som rekrutteringsselskap skal vi tilrettelegge for at hver en enkel kandidat opplever at ved vår bruk av teknologi heves kvaliteten i alle deler av en ansettelsesprosess.

En god kandidat-opplevelse handler om å få deg til å føle seg verdsatt, respektert og involvert gjennom hele rekrutteringsprosessen.
Endelig-Mandag har som Norges første rekrutteringsselskap bygget en prosess der AI skal ivareta dine interesser, og ikke nok med det; siden vi bruker helt banebrytende teknologi vil du hele tiden være del av en prosess som er transparent og du kan for første gang se konkrete data på hvorfor du matcher inn til kunde.

Vi bruker teknologi slik vi kan være mer menneskelig.
Siden de delene av prosessene som kan automatiseres er automatisert, vil du oppleve at vi har god tid til alle kandidater vi har i prosess. Vår hverdag er å jobbe med kandidater som er i en jobb de stortrives i idag. Men vi og vår AI skal vise deg data på at gresset er grønnere på den andre siden

Hvorfor vi er så kandidatstyrt?
For vi vet at med din faglige kompetanse og erfaring kan du velge å jobbe hvor du vil. Det vet du. Det vet vi.
Og vi er fullt klar over at du jobber et sted i dag hvor du mest sannsynlig blir godt ivaretatt.
Men kan ting bli bedre? Kan det være at det er et sted hvor det som aller viktigst for deg er det som vil bli utviklet? Kan det være at du får et løft i din karrierer i å jobbe et sted hvor du skal videreutvikles og hvor du matches med hva som er viktigst for deg ?

Vår AI er designet for å gi deg som kandidat de beste kortene på hånden, og hele vårt produkt er skreddersydd for at vår AI skal ivareta dine interesser. Vi skal gi ny mening til hva som er viktigst for deg.
For vi viker aldri fra vårt løfte som vi gir alle kandidater:
Vårt løfte til deg ikke bare et løfte om en jobb, men en forpliktelse  til å investere i din karriere-vekst, ved å tilby skreddersydde muligheter som speiler dine ambisjoner og ferdigheter.

Vårt ønske er at du skal sitte igjen med et fornyet inntrykk om hva det betyr å være kandidatstyrt, det er nå du skal eie en prosess helt og fullt selv.

I en verden der teknologi kontinuerlig former fremtiden, er det vår oppgave å sørge for at du står i spissen for denne utviklingen. Gjennom vår ekspertise innen IT-rekruttering, posisjonerer vi deg for å utnytte de beste mulighetene som finnes.
Fordi vi vet at du lykkes når du elsker det du gjør, er verdsatt og dermed rocker hverdager.

Hvordan er prosessen for våre kandidater:

Presentasjon av kunde
Vi starter aldri med å presentere en stilling til deg, for det har ganske liten verdi i starten for deg som mulig kandidat.
Vi starter med å presenterer en kunde, og derfor setter vi de aller høyeste kravene til våre kunder.
Kundene skal være attraktive, de skal garantere og love at alle sine ansatte får hevet sin kompetanse med skreddersydde kurs og personlig utvikling. De skal ha fokus på work-life balance, de har lav turn-over, de skal være ledene i sitt segment teknologisk, de skal ha solid økonomi og de skal jobbe etter klare visjoner, verdier og ha en klar hensikt.
All denne data blir lastet opp i vår AI med det målet at du skal være trygg på at de kundene vi jobber med er ledene i å ivareta alle sine ansatte.

Kartleggingssamtale.
Vår prosess sammen starter med en kartleggingssamtale. Det er her vi dykker dypt for å forstå hvem du er som kandidat og menneske. Hva verdsetter du mest i din karriere? Hva motiverer deg, og hva er essensielt for at du skal lykkes? Dette er spørsmål vi utforsker sammen.
Disse samtalene er en viktig investering for oss, ettersom de avdekker din spesialitet og det som er viktigst for deg. Ved å forstå dine faglige interesser, lønnsforventninger, og utviklingsmål, kan vi bedre ivareta dine behov som kandidat. Vårt mål er å åpne dører til nye muligheter hvor du ikke bare lykkes, men også trives.

Matching
Gjennom avansert teknologi matcher vi dine unike ferdigheter og erfaringer med selskaper som ikke bare utfordrer deg, men også passer dine personlige og profesjonelle ambisjoner, verdier og visjoner.
Her vil vår AI gi helt konkrete data til deg hvorfor du matcher til en kunde, hvorfor du vil lykkes og hvordan det som er viktigst for deg er ivaretatt.
Siden vi jobber kun med kunder som ikke bare er ledende innen sin bransje, det er teknologiselskaper som  jobber med noen av Norges mest spennende løsninger, bruker tid og ressurser på å være et godt sted og jobbe, og deler våre verdier om et inkluderende arbeidsmiljø, langsiktig utvikling av din karriere innen IT, og en sunn balanse mellom arbeid og fritid.

Oppfølging
Vi tilbyr skreddersydd oppfølging gjennom hele prosessen. Fra forberedelser til intervjuer til rådgivning rundt lønnsforhandlinger, er vårt team og din rekrutterer her for å jobbe for deg. Vi sørger for at du føler deg trygg, informert, og verdifull på hvert trinn i prosessen.
Siden vi er helt transparent i alle deler av prosessen vil også kommunikasjonen med deg som kandidat avgjørende for din og vår suksess.

Det vi lover deg er at du skal oppleve en standard hvor du kjenner hvor verdifull du er for oss.

Den beste jobben ligger foran deg.
I Endelig-Mandag ser vi ting litt annerledes – vi mener nemlig at de spennende mulighetene alltid er foran oss. Vi vet at for teknologer, er fremtiden lys og full av muligheter.
I et marked som stadig søker etter teknologisk ekspertise, er din kunnskap mer verdifull enn noen gang før.
Vi fokuserer på deg og det du ser etter.
Vi ønsker at du skal se tilbake på din karrierevei og tenke, » Ja, de beste mulighetene lå faktisk foran meg.»
Endelig-Mandag er her for å vise deg at fremtiden din kan være mer spennende enn du har forestilt deg. La oss hjelpe deg med å finne muligheten til en jobb der du kan briljere, vokse, og mest av alt, trives. Fordi når det kommer til din karriere er det alltid rom for mer – mer utfordringer, mer vekst, og definitivt mer suksess. Vi lykkes med IT-rekruttering fordi vi setter en ny standard for rekruttering og hvor hver en kandidat opplever at du er vår viktigste verdi.
Velkommen til fremtiden, velkommen til en helt ny måte å blir rekruttert og verdsatt.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Utforsk mer

Vil du se hvordan vi endrer rekruttering?

Olav Brunborgs vei 4-6
1396 Billingstad

© Endelig-Mandag | Alle rettigheter forbeholdt | Personvern